Blog

Me datë 23 dhjetor ju ftojmë në VentureUP, të ndjekni ligjeratën për Lean Management me Sejdi Fazlija. Linku
VentureUP, me ndihmën e trajnerëve më eminent, deri më tani ka trajnuar mbi 3000 studentë të Universitetit të
SeeByListening is youth’s way of integrating digital tools to preserve and transmit Prizren’s cultural heritage. With a background
JOB VACANCY VentureUP - the University of Prishtina Entrepreneurship & Innovation Centre, brings UP students together in a
JOB VACANCY VentureUP - the University of Prishtina Entrepreneurship & Innovation Centre, brings UP students together in a
Të gjithë të interesuarit për thirrjen për shërbime të komunikimit, mund ti gjejnë përgjigjet në pyejtet e parashtruara
Youth Incubation Program Thirrje për Aplikim Nëse keni dëshirë të jeni pjesë e transformimeve inovative dhe me ndikim
  Green Hub Programme Thirrje për Oferta Kërkesë për shërbime të Komunikimit dhe Marrëdhënie me Publikun HYRJE VentureUP
VentureUP po kërkon trajnerë për trajnimet në vijim: Internet of Things Artificial Intelligence Blockchain Machine Learning Të interesuarit
Download our newsletter January - July 2020
Me qëllim të fuqizimit të startupeve tona, VentureUP sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me ibas- kompaninë më të re
VentureUP, me ndihmën e trajnerëve më eminent, deri më tani ka trajnuar mbi 2000 studentë të Universitetit të
Shkruan: Mentor Rexhepi, Drejtor Ekzekutiv në VentureUP Gjendja e tanishme e pandemisë ka prek me të madhe sektorin
Mentor Rexhepi, Drejtor Ekzekutiv në VentureUP Vetëm një vit më parë, vlera ekonomike e Startupeve u vlerësua rreth
AXYZ continuous to help community in fighting COVID-19. AXYZ is a new startup, established in 2019 as part
VentureUP Newsletter 2019
InfoSec (Information Security) is a broad field with many different domains (not just “hacking”) that affects our lives