Marrëveshje bashkëpunim me IBAS

Me qëllim të fuqizimit të startupeve tona, VentureUP sot nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me ibas– kompaninë më të re në Kosovë në fushën e ofrimit të shërbimeve financiare.

Prej tash, të gjitha startupet që dalin nga inkubatori i biznesit të VentureUP do të kenë mundësi të ofrojnë për klientët e tyre shërbime financiare nga ibas, duke përfshi edhe pagesat online, në mënyrë shume më efikase dhe të volitshme.

Comments are closed.