Ligjeratë për Lean Management me Sejdi Fazlija

Me datë 23 dhjetor ju ftojmë në VentureUP, të ndjekni ligjeratën për Lean Management me Sejdi Fazlija.

Linku për regjistrim: shorturl.at/bowAT

Më poshtë gjeni një biografi për Sejdi Fazlija 👇
Sejdi Fazlija, është i lindur në Kosovë, gjatë vitit 1998 së bashku me familjen ka emigruar në Gjermani, në Republikën e Nord-Rhein-Westfalen në Düsseldorf.
Pas përfundimit të gjimnazit vazhdon studimet e ingjenerisë industriale me focus në prodhim, logjistikë dhe inovacion. (B. Sc. Wirtschaftsingenieur).
Pas studimeve, gjatë viteve 2016 dhe 2017 fillon punën si asistent i managjerit drejtues per ristrukturimin e proceseve the prodhimit.
Vazhdon specializmin në fushën e “welding specialist” me fokus qualitetin dhe metodat e ndryshme (Internationaler Schweißfachingenieur).
Në këtë vit vazhdon studimet në nivelin Master, sistemi dual (M. Eng. Technical Management).
Aktivitetet e lira: vrapi në natyrë, lexim të librave historiane, gatimi dhe sport.
Të tjera: pjesë e rrjeteve të bizneseve lokale në Gjermani (Rhein-Kreis-Neuss)

Comments are closed.