Ftesë për bizneset dhe institucionet për angazhim të praktikantëve

VentureUP, me ndihmën e trajnerëve më eminent, deri më tani ka trajnuar mbi 2000 studentë të Universitetit të Prishtinës në trajnimet e dizajnuara në bazë të kërkesave të sektorit privat por edhe më gjerë. Kështu që, ftohen të gjitha kompanitë dhe institucionet tjera që janë të interesuara për të angazhuar praktikantë në fushat në vijim, të na kontaktoni në [email protected].

 

  • Social Media Management
  • Marketing & Sales
  • Python
  • Web Design (HTML5/CSS3)
  • Graphic Design
  • Accounting and Finance
  • Java
  • Cyber Security
  • Search Marketing
  • Business Planning
Comments are closed.