Blog

Adaptimi/transformimi i bizneseve gjatë COVID-19.
  Shkruan: Mentor Rexhepi, Drejtor Ekzekutiv në VentureUP Gjendja e tanishme e pandemisë ka prek me të madhe sektorin privat Read more.
Ndikimi i COVID tek startupet dhe 10 arsyet pse tash është momenti të fillojmë një startup.
Mentor Rexhepi, Drejtor Ekzekutiv në VentureUP Vetëm një vit më parë, vlera ekonomike e Startupeve u vlerësua rreth 3 trilion Read more.
AXYZ continuous to help the community fighting COVID-19.
AXYZ continuous to help community in fighting COVID-19. AXYZ is a new startup, established in 2019 as part of the Read more.
Download our 2019 Newsletter
VentureUP Newsletter 2019 Read more.
Getting into InfoSec with Daniel Bohannon