Loading Events

Past Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

July 2019

wordpress metting

July 31 @ 12:00 pm - 3:00 pm
Prishtina, 111 Eqrem Çabej
Prishtina, Kosova 10000 Albania
+ Google Map

Kete jeve do te mbahet trajnimi per wordpress qe do te ju mirpresim ne zyret e ventureUp

Find out more »

August 2019

Trajnimi Java

August 19 @ 8:00 am - 9:00 am
Prishtina, 111 Eqrem Çabej
Prishtina, Kosova 10000 Albania
+ Google Map

Trajnimi ne java do te filloj nga ora 5-7:30 dhe do te jete Intrudaction me instruktorin Begatim Lekaj. Luteni te jeni 10 minuta me heret para se te filloj trajnimi. Gjitha te mirat.

Find out more »

September 2019

sadsd

September 19 @ 8:00 am - 5:00 pm
Prishtina, 111 Eqrem Çabej
Prishtina, Kosova 10000 Albania
+ Google Map

dsadsadsdsad sds d sad s d sa d sad asd s ad sad das d sad sad

Find out more »
+ Export Events